Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 24/09/18
18:00 - 22:00

Locatie
Het Oude Tolhuys

Categorieën Geen Categorieën


Aankondiging website:

Annika van der Veer, lid van ons Vrouwennetwerk, werkt als Klachtenfunctionaris bij het Meander Medisch Centrum. Na haar studie bestuurskunde heeft Annika gewerkt in de universitaire- en de juridische wereld. In 2017 heeft Annika een switch gemaakt naar de zorg, waar zij bemiddelt in klachten tussen patiënt en zorgverlener. In haar presentatie vertelt Annika wat een klachtenfunctionaris doet en over haar zoektocht naar deze functie.

Tekst voor uitnodiging:

Verbinding is het sleutelwoord.

Annika van der Veer, lid van ons Vrouwennetwerk, werkt als Klachtenfunctionaris bij het Meander Medisch Centrum. Na haar studie bestuurskunde heeft Annika gewerkt in de universitaire- en de juridische wereld: als onderzoeker, als medewerker bij de Ombudsman Rotterdam en als docent op een juridische hogeschool. Ze heeft dit werk met plezier gedaan, maar ze miste wat en ze besloot op zoek te gaan naar haar drijfveren, naar wat ze echt wilde brengen in deze wereld. Een bijzondere zoektocht die resulteerde in een baan, die echt bij haar past.  In 2017 heeft Annika een switch gemaakt naar de zorg, waar zij bemiddelt in klachten tussen patiënt en zorgverlener.

In haar presentatie vertelt Annika wat een klachtenfunctionaris doet en over haar zoektocht naar deze functie. Vragen als: Hoe heeft ze de zoektocht aangepakt? Welke obstakels kwam ze tegen? Hoe ging ze met deze obstakels om? zullen onder andere die avond aan bod komen.

Annika’s vraag aan jullie is: Heb jij weleens een klacht over jezelf gehad en zo ja, wat deed dat met jou?

 

Aanmelden

Leden moeten ingelogd zijn om zich te kunnen aanmelden. Introducees kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de homepage.