Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 26/06/16
10:00 - 14:00

Locatie
De Paardenkamp

Categorieën


In maart van dit jaar gaf Charlotte van Iersel een interessante lezing op een netwerkavond. Tijdens de avond kregen we info over het werken met paarden en welke effecten en inzichten dat kan geven. We hebben zelfs, zonder paarden, al een paar inzichtgevende oefeningen gedaan op die avond. Na afloop bleek dat iedereen de lezing interessant vond en dat een flink aantal van jullie ook graag een ‘echte’ paardenworkshop mee wil maken. Na overleg met Charlotte en De Paardenkamp hebben we een datum gevonden waarop de leden van VNUD een workshop kunnen volgen.

 

Tijdens de workshop kun je ervaren welk inzicht paarden je geven. Je staat bij ze in het veld en wordt onderdeel van hun wereld. Charlotte zal oefeningen doen en uitleg geven.

Via de link kom je terecht op de site van Charlotte, voor meer informatie http://www.cv-coaching.nl/

Voor meer informatie over De Paardenkamp kun je kijken op http://www.paardenkamp.nl/

 

De workshop vindt plaats op zondag 26 juni van 10.00-14.00 in De Paardenkamp aan de Birkstraat 122b in Soest.

 

In eerste instantie hebben we aangeboden dat we als tegenprestatie vrijwilligerswerk zouden kunnen verrichten op De Paardenkamp, maar daarvoor zijn er helaas geen geschikte werkzaamheden. Charlotte stelt daarom voor dat deelnemers een bijdrage doneren voor de workshop. De bijdrage komt geheel ten goede aan De Paardenkamp (Charlotte biedt haar inzet voor niets aan). VNUD heeft zelf geen middelen om bij te dragen aan deze activiteit. De hoogte van de bijdrage mag je naar eigen inzicht invullen, maar wij denken dat minimaal EUR 15.00 per persoon een richtbedrag is.

 

Een unieke kans deze paardenworkshop! Wil je meedoen aan de workshop, meld je dan uiterlijk zondag 19 juni rechtstreeks bij Charlotte van Iersel aan via info@cv-coaching.nl. Een bijdrage voor De Paardenkamp is wel verplicht. Neem alsjeblieft gepast geld mee.

Charlotte van Iersel - Workshop paardencoaching