Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 29/08/18
18:00 - 22:00

Categorieën


Krista  Reinders van ons eigen netwerk VNUD vertelt over haar werk als spin-in-web van stakeholdermanagement bij ACHMEA en de impact van haar Kilimanjaro-beklimming.

De 3K’s (Krista, kantoor en Kilimanjaro), wat hebben ze gemeen?

Krista: “Ik vertel er graag over! Wie ben ik, wat me heeft gevormd en waar ik voor sta. Ik ben wie ik ben en doe de dingen zoals ik ze doe. Ik heb een heerlijk leventje en onderneem veel.

Met veel energie en plezier aan het werk (soms wel een beetje veel). Ik neem jullie mee in de rollen en verantwoordelijkheden van een directiesecretaris/secretaris RvC/manager directiebureau. Governance, stakeholdermanagement, besluitvorming, organisatie-inrichting, adviseur directie/RvC en soms gatendichtloper en manusje van alles!

En de Kilimanjaro, een prachtige ervaring! Waarom wilde ik het doen, het goede doel, m’n voorbereidingen, de hechte Kiliclub en wat een groep kan bereiken en mijn Kilimanjaro klimervaringen!”

Mijn vraag ter voorbereiding of opwarming deze avond: 

Wat is jouw beeld van een directiesecretaris en wat lijkt je daaraan wel en niet leuk?

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met zondag 27 augustus

TIP: de aanmelding komt binnen bij Elma, onze penningmeester. Mocht je na deze datum onverhoopt moeten afmelden of je hebt een vraag over je aanmelding, stuur dan een mail naar: penningmeester@vnud.nl. Vriendelijk verzoek: NIET zelf met Het Oude Tolhuys bellen of mailen. Bij afmeldingen minder dan 48 uur van te voren, worden de maaltijd kosten in rekening gebracht.

 

Introducees van harte welkom VNUD staat open voor nieuwe leden. Zij kunnen eerst als introducee een keer kennismaken. Introducees betalen € 20,= voor de avond, inclusief maaltijd een drankje en een kopje koffie. Maak vrienden en kennissen attent op deze interessante bijeenkomst. Zij kunnen zich als aspirant lid via de website aanmelden tot en met de bovengenoemde reactiedatum.

 

Aanmelden

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.