#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 25/03/20
18:00 - 22:00

Categorieën


 

Deze avond gaat helaas niet door, in verband met de COVID -19 maatregelen.

Onze gastspreker van 25 maart, Monika Knottnerus, van PRezz (https://prezz.org)  heeft haar  grote droom gevolgd  en gerealiseerd die ze als tiener reeds had. Zij is oprichter en eigenaar van een succesvol bedrijf dat films produceert en videomarketing  voor ondernemers realiseert.

Ze was ondernemer van het jaar 2018 in de regio Utrechtse Heuvelrug. Monika is gediplomeerd docent en videomarketing expert. Al tien jaar geeft ze trainingen in social media, videomarketing en het maken van films, vooral aan ondernemers en professionals.

  • Haar quote en rode draad voor 25 maart: “do one thing every day that scares you”.

Monika heeft haar jeugd  doorgebracht in de bioscoop, waar haar moeder werkte. Dat was niet zomaar een bioscoop, maar de oudste bios ter wereld.  Monika droomde daar over de studie regie.  Het pad daarheen  was geen rechte lijn maar een andere, die met kansen,  keuzes en  innerlijke drives te maken had.

Na studies taal, letterkunde en marketingcommunicatie heeft Monika gewerkt bij internationale bedrijven in verschillende marketing functies. Daar begon ze alsnog films te maken. Eerst op videobandjes. Dan op dvd’s. En toen kwam YouTube….

Monika, intussen eigenaar van een reclamebureau,  ging zich volledig focussen op filmproductie.  In de afgelopen jaren heeft ze zo’n 900 films geproduceerd. Met name bedrijfsfilms en promotievideo’s waarmee bedrijven en zelfstandig professionals zich presenteren. Maar ook instructiefilms en uitleg-animaties voor didactische doeleinden.

Weetje:  Op de locatie van PRezz (https://prezz.org/contactgegevens/contact/ in Doorn,  heeft Monika ook een heuse eigen VIP bioscoop waar  klanten een première van hun film op bioscoopformaat kunnen  bijwonen.

Toelichting

Als VNUD willen we  onze leden stimuleren om hun professionele kwaliteiten te tonen en te ontwikkelen en elkaars kennis en kunde te benutten. Daarbij geven en vragen we ook aandacht voor de balans werk en privé. Voor 2020 is het thema ‘beslissende momenten’.

Daarmee bedoelen we die keuze die je gemaakt hebt  qua werk of privé (of beide..) die jou een andere weg  heeft doen inslaan voor jouw ontwikkeling, je persoonlijke groei, de invulling van je dagen. Ja: die keuze zou ook kunnen zijn dat het om jouw reactie op een (ingrijpende) gebeurtenis gaat. In elk geval zo’n moment dat je  beseft dat het een grote impact heeft.

Aanmelden

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.