#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 26/08/19
18:00 - 22:00

Categorieën


Maandag 26 augustus a.s. is Thea de Velde Harsenhorst te gast. Je bent welkom vanaf 18.00 uur. We gaan eerst aan tafel voor de maaltijd, het programma begint rond half acht.

Met de zomervakantie grotendeels achter de rug hebben we gekozen voor een  schijnbaar luchtig thema in de augustusbijeenkomst: de door jou gewenste of beoogde uitstraling als professional.

Sta jij ‘s morgens twijfelend voor de kledingkast omdat je niet weet wat je aan moet trekken? Voel jij je weleens onzeker over je zakelijke kleding? Vind je het lastig om een outfit samen te stellen waarin jij je comfortabel voelt die een zakelijke uitstraling heeft? Een persoonlijke en professionele uitstraling draagt bij aan jouw succes als werknemer of ondernemer. En niet alleen succes, je zult meer zichtbaar zijn. Je kunt jezelf authentiek presenteren en je zult zelfverzekerder zijn. Hoe dat werkt? 

Onze gast tijdens deze avond is imagocoach Thea de Velde Harsenhorst, van bureau Stralend Jezelf. Thea woont in de Bilt, waar ook haar bedrijf  sinds 1,5 jaar gevestigd is. Voor die  periode werkte ze 10 jaar als verpleegkundige onder meer in het UMC en in Warande, in Zeist. Een opvallende switch? Daarover zal ze kort iets vertellen in haar introductie.

Zij zegt: “Mijn vak gaat niet over mode, maar over de kracht van kleding”. Zij gaat op een interactieve en positieve manier laten zien hoe jij invloed hebt op jouw persoonlijke en professionele uitstraling. Dus niet met kleuren-staaltjes of  individuele kledingadviezen.

Haar vraag aan jou: draagt een persoonlijke en professionele uitstraling bij aan jouw succes?

Aanmelden

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.