#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 29/04/19
18:00 - 22:00

Categorieën


Alles wat je altijd al wilde weten over LinkedIn………

Ons netwerklid Marjolein Schepel neemt ons mee naar de LinkedIn-pitstop langs de weg van het (net)werken. LinkedIn is namelijk niet meer weg te denken als hulpmiddel bij werk en arbeidsmarkt. Ook als je nu niet actief aan het solliciteren bent, is het handig om een bijgewerkt profiel te hebben.

Daarnaast kun je ook veel plezier hebben van de informatie die op LinkedIn te vinden is. Vraag je je echter wel eens af hoe dat ook al weer werkt met LinkedIn? Hoe LinkedIn nu weer veranderd is? Wat je er wel en niet op moet zetten? Hoe je zorgt dat je er goed op staat?Wat je mag / kan / wilt met connecties? Met je netwerk op LinkedIn? Hoe je aan informatie komt?  Dan is het tijd voor een LinkedIn pitstop!

Op 29 april gaan we met LinkedIn aan het werk en heeft Marjolein als warming up een aantal vragen voor je. Daarna is er alle ruimte om je eigen vragen over LinkedIn te stellen en beantwoord te krijgen. Neem je inlogcodes voor LinkedIn én je laptop mee als je ter plekke aan de slag wilt met je profiel.

Marjolein is zelfstandig loopbaanadviseur en geeft LinkedIn trainingen. Je kan haar hier vinden.

Aanmelden

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.