skip to Main Content

Lid worden van VNUD?

Dat kan. Je bent meer dan welkom! VNUD wil blijven groeien en daarom zijn we op zoek naar werkende vrouwen uit Utrecht of omgeving.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken vrouwen die graag werken aan de ontwikkeling van hun eigen professionele kwaliteiten. Vrouwen die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen willen kijken. En open staan voor andere werkterreinen. Het zou fijn zijn als je actief een bijdrage kan leveren aan het netwerk. Dat kan in de vorm van een lezing of workshop in het vakgebied waarin jij zelf werkzaam bent. Of door deel te nemen aan het bestuur.

Voorwaarden

Wij vinden het fijn als je regelmatig aanwezig bent op onze netwerkavonden. We vragen of je minstens 6 van de 11 bijeenkomsten per jaar wilt bijwonen.

Iedereen die lid wil worden, kan zich eerst als introducee opgeven voor een van de VNUD-bijeenkomsten.

Als de kennismaking van beide kanten bevalt, kun je lid worden. Dat kost € 50,- per jaar. Daarnaast betaal je € 18,00 voor elk diner op de maandelijkse netwerkavonden, inclusief een drankje en kopje koffie. Acht diners schiet je aan het begin van het jaar voor. Woon je minder dan acht bijeenkomsten bij, dan schuift het overgebleven diner geld door naar het volgende jaar.

Toegang tot besloten deel website

Leden hebben toegang tot het besloten deel van deze website, met een ledenlijst (Wie is wie) en uitgebreide informatie over de activiteiten.

Contact? Mail met secretaris@vnud.nl

Agenda


• 23/11/20 18:00 - 22:00
Netwerkavond 23 november 2020

• 15/12/20 18:00 - 22:00
Netwerkavond 15 december 2020

oudetolhuys

Back To Top